2012. április 06.

Együttműködik a TV2 és az Időkép

Arculati és tartalmi értelemben is megújul a csatorna időjárás-jelentése.

Arculati és tartalmi értelemben is megújul a csatorna időjárás-jelentése.

Áprilistól az Időkép lesz a TV2 meteorológiai partnere. Ennek nyomán a csatorna Időjárás-jelentése megújult arculattal és új tartalmi elemekkel folytatja. A megállapodás keretében az Időkép szolgáltatja az előrejelzéseket, míg cseh partnercége, a Meteopress az időjárás-jelentés grafikai megjelenítését biztosítja.

A sztenderd adatszolgáltatáson túl az Időkép online közösségének viharos, szélsőséges időjárási helyzeteket bemutató képei és videói is feltűnnek majd a csatorna műsorán. A jövőben a nézők a TV2 más hírműsoraiban is találkozhatnak az időjárással kapcsolatos beszámolókkal.

Legendás rockerek A Dal színpadán

2 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

2 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.