2013. február 28.

Együttműködik a Viasat és a Ringier

Először készít közös tévéműsort a két médiacég. Ezúttal címlapképes hölgyeket keresnek.

Először készít közös tévéműsort a két médiacég. Ezúttal címlapképes hölgyeket keresnek.

A címlaplány címmel készült el a Viasat és a Ringier első közös televíziós produkciója. A műsorban címlapképes hölgyeket keresnek - a szépségen túl a kisugárzás, a tehetség és az intelligencia is számít. A közlés szerint saját ötleten alapuló műsorban az előválogatón túljutókat szakmai zsűri tériningezi és válogatja hétről-hétre.

"Nagy öröm számunkra, hogy A címlaplány című műsorunk a Ringier-vel közösen készülhet el. Azt gondolom, mind a Viasat, mind pedig a Ringier óriási tapasztalatot halmozott fel a saját területén. Ez a produkció kiválóan alkalmas arra, hogy eltérő tapasztalatainkból közösen a legtöbbet hozzuk ki. Az együttműködés továbbá azt is biztosítja, hogy a korábbinál is nagyobb mértékben leszünk képesek a nézői – és egyben olvasói – szükségleteket kielégíteni" - mondta Farsang Péter, a Viasat Hungária vezérigazgatója.

"A Ringier 2012-ben kezdett televíziós műsorgyártással foglalkozni. Első nagyobb együttműködéseinket a Viasattal közösen kezdtük el. A 2013 februárjában elindult Sztárkoktél című műsort a Blikk szakmai és videós tapasztalataira építve gyártjuk hétről hétre. A címlaplányt koprodukcióban készítjük a Viasattal, több tízmillió forintos költségvetésű tehetségkutató alkotásról van szó. Ez egy olyan újszerű együttműködés, ahol jól kihasználható a két médiacég szinergiája. Ringier részről azt szeretnénk elsősorban, ha jól beilleszkedne a tévéműsorgyártás az integrált tartalomfejlesztésbe, mivel nagyon sok hirdetővel vagyunk kapcsolatban a print és az online termékeink révén, így plusz üzleti eredményt is várunk a tevékenység elindításával. A Viasat számára pedig egy olyan egyedülálló tartalmi és promóciós együttműködési lehetőséget kínáltunk, amely egyedi ezen a piacon" - tette hozzá Papp Gábor, a Ringier Szórakoztató és Sport üzletágának igazgatója.