2015. augusztus 04.

Együttműködik az Adaptive Media és a Thinkdigital

Egyesülő portfóliók, szervezeti integráció

Júliustól él a partnerség a sales house-ok között.

Stratégiai megállapodást kötött a magyar piacon a Thinkdigital és az Adaptive Media. Ez azt jelenti, hogy a sales house-ok július 1-jével egyesítették a hirdetési portfoliójukat, a Thinkdigital budapesti irodájának tevékenységét pedig az Adaptive Media és a Videohouse szervezetébe integrálják.

Nagyon örülünk, hogy stratégiai kapcsolatba léptünk a legnagyobb regionális online hálózattal. A ThinkDigitallal kötött megállapodás ugrásszerű fejlődési lehetőséget jelent az Adaptive Media számára. Az együttműködés egyszerre érinti a hagyományos display- és a videóhirdetési tevékenységünket, továbbá világszínvonalú nemzetközi reklámfelületekhez való hozzáférést tesz lehetővé

- mondta el Sopov István ügyvezető.

Az Adaptive Media portfóliójába olyan felületek tartoznak, mint az Időkép, a TV2 digitális felületei, a 444.hu, a Vatera, az ApróSéf és a Válasz.hu. A Thinkdigital a Facebook prémiumfelületei mellett portfoliójában tudhatja a Dailymotion.com-ot és a Shazamot is.

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

2020. október 22.

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.