2012. július 04.

Elad az olasz Telecom

A vártnál is nagyobb érdeklődés mutatkozik a Telecom Italia médiaszárnya iránt, miután a cég nemrégiben közzétette eladási szándékát.

A vártnál is nagyobb érdeklődés mutatkozik a Telecom Italia médiaszárnya iránt, miután a cég nemrégiben közzétette eladási szándékát.

Helyi sajtójelentések szerint eddig tizenöt előzetes érdeklődés futott be a távközlési társasághoz, ezek zöme külföldi kérőktől. Beszámolóik szerint beállt a sorba Murdoch Sky Italiája éppúgy, mint az al-Dzsazíra, de akadtak tőkeerős hazai jelentkezők is, például aGruppo Editoriale l'Espresso SpA, amely a La Repubblica napilap kiadója.

A médiaház értékét nem csupán két nézett tévécsatornája – a La 7 és az MTV helyi változata – dobja meg, de az a három digitális tévés multiplex is, amelyet üzemeltetnek. Az anyacég a 77 százalékos részesedésének eladásából adósságai egy részét fizetné vissza.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

29 perce

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

2 órája

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.