2012. július 04.

Elad az olasz Telecom

A vártnál is nagyobb érdeklődés mutatkozik a Telecom Italia médiaszárnya iránt, miután a cég nemrégiben közzétette eladási szándékát.

A vártnál is nagyobb érdeklődés mutatkozik a Telecom Italia médiaszárnya iránt, miután a cég nemrégiben közzétette eladási szándékát.

Helyi sajtójelentések szerint eddig tizenöt előzetes érdeklődés futott be a távközlési társasághoz, ezek zöme külföldi kérőktől. Beszámolóik szerint beállt a sorba Murdoch Sky Italiája éppúgy, mint az al-Dzsazíra, de akadtak tőkeerős hazai jelentkezők is, például aGruppo Editoriale l'Espresso SpA, amely a La Repubblica napilap kiadója.

A médiaház értékét nem csupán két nézett tévécsatornája – a La 7 és az MTV helyi változata – dobja meg, de az a három digitális tévés multiplex is, amelyet üzemeltetnek. Az anyacég a 77 százalékos részesedésének eladásából adósságai egy részét fizetné vissza.

Legendás rockerek A Dal színpadán

7 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

8 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.