2013. május 21.

Eladó a Chellomedia?

Jól értesült forrásokra hivatkozik az egyik vezető amerikai üzleti napilap, amikor arról ír: hamarosan új tulajdonosa lehet a kiterjedt cégnek.

Jól értesült forrásokra hivatkozik az egyik vezető amerikai üzleti napilap, amikor arról ír: hamarosan új tulajdonosa lehet a kiterjedt cégnek.

A Wall Street Journal értesülése szerint 800 millió és egymilliárd dollár közé értékelhetik a Chellomedia televíziós üzletágat, amely világszerte 390 millió otthonba juttatja el a legkülönfélébb tematikájú csatornáit. A cikk szerint John Malone, a tulajdonos Liberty Global első embere egy hónapja fogadott fel tanácsadókat az ügylet nyélbe ütésére. Azóta a lap egyik forrása szerint maroknyi potenciális befektetővel tárgyalnak.

A WSJ értesülése szerint teljes vagy részleges eladás éppúgy szóba jöhet, mint vegyesvállalat alapítása. Az együttműködés nem volna példa nélküli a Liberty életében: 68 adójuk közül 20-at ilyen formában működtetnek.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

32 perce

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

7 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.