2010. szeptember 05.

Eladó multiplex

Alaposan átalakíthatja a cseh digitális televíziós műsorterjesztés piacát, ha igaznak bizonyul a pletyka: eladják az egyik multiplexet.

Alaposan átalakíthatja a cseh digitális televíziós műsorterjesztés piacát, ha igaznak bizonyul a pletyka: eladják az egyik multiplexet.

Az egyik helyi portál szerint a harmadik programcsokor cserélhetne gazdát. Ezen kisebb televíziós csatornák kaptak helyet – a rendszer a lakosság háromötödét éri el.

Helyi források a platformot üzemeltető holland SPD Corporation mögött Ivan Zach helyi média-nagyvállalkozót sejtik, aki a Magyarországon a Viasat-csatornákkal jelen levő svéd MTG-csoporttal felesben birtokolja a helyi TV Prima nevű adót.

Cseh médiabeszámolók a lehetséges vevők közé sorolják az egy multiplexet már üzemeltető Ceske Radiokomunikacét, illetve a TV Nova kereskedelmi csatorna mögött álló CET-21 csoportot. Bárki jelentkezzen is a programcsokorért, a vásárlást előbb jóvá kell hagynia a helyi távközlési hatóságnak.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

6 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

13 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.