2016. december 09.

Elbír a piac egy focinapilapot?

Hónapokon belül kiderül. A tesztet mindenesetre sikeresnek tartja a kiadó.

Nyáron próbálta ki két dél-németországi nagyvárosban a terméket az Axel Springer, így a müncheni és stuttgarti próbaműködés után jövő január 20-tól országszerte terjeszteni kezdik a Fussball Bild névre keresztelt, egy eurót kóstáló kiadványt.

A médiaház bizakodó, mondván, a teli stadionok és a közvetítések iránti hatalmas érdeklődés sikerre ítéli a projektet, ugyanakkor a Handelsblatt már azt találgatja, vajon nem vonza-e el saját lapjai már meglévő olvasóit a ráindítással a cég. A hivatalos válasz szerint a tesztidőszak alatt nyomát sem látták érdemi kannibalizációnak, azaz nem jelent veszélyt a Bildre és a Sport Bildre az új – vasárnap kivételével mindennap megjelenő – orgánum.

A 32 oldalas napilap ugyanis a Bild-csoport regionális és online kiadásából szemezget majd – azaz a két említett lapba be nm került tartalomnak is bővében lesz a közönség.

Kódolatlan hetek júniusban is, a MinDig TV nézőinek

59 perce

Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a MinDig TV nézői ingyenesen érhetik el május 31. és június 14. között a Kiwi TV-t, június 1. és június 14. között pedig a NatGeo Wild, a Paramount Channel és a Sport1 csatornát.