2014. július 21.

Elérhető az HBO GO a UPC előfizetőinek

Mobileszközökről is fogyaszthatóak az HBO tartalmai, és a videótár is külön díj nélkül áll az előfizetők rendelkezésére.

Mobileszközökről is fogyaszthatóak az HBO tartalmai, és a videótár is külön díj nélkül áll az előfizetők rendelkezésére.

A UPC digitális kábeltévé előfizetői mától több mint 1800 órányi prémium filmet és sorozatot nézhetnek korlátlanul az HBO GO szolgáltatással. Az HBO Pak és Max Pak előfizetői számára díjmentesen biztosított kiegészítő szolgáltatás idehaza bárhol és bármikor elérhető bármilyen internetkapcsolaton keresztül, többféle képernyőn, laptopon vagy mobileszközökön is.

Az online filmtár használatához az előfizetők akár egyszerre négy különböző eszközt is beállíthatnak, melyek közül kettőn akár különféle tartalmakat is nézhetnek egy időben. Így a család tagjai egyénileg is szabadon válogathatnak az HBO csatornáinál még bővebb és folyamatosan frissülő filmtár tartalmaiból, melyek nagy része exkluzívan csak az HBO GO-n érhető el. A rendszer személyre szabott tartalomajánlókat küld a regisztrált előfizetőknek, illetve kedvenc lista összeállítását is lehetővé teszi.

Az új szolgáltatás elindításáról szólva Severina Pascu, a UPC vezérigazgatója elmondta: „Az HBO GO elindítása is része a UPC azon törekvésének, hogy rugalmasabban használható szolgáltatásokat és több mobilitást biztosítson ügyfeleinek.”