2011. november 17.

Elhatárolódik a Femina.hu

Egy hasonló nevű ügynökséggel keverik a női portált a piacon, jelezték: semmi közük hozzá.

Egy hasonló nevű ügynökséggel keverik a női portált a piacon, jelezték: semmi közük hozzá.

"A Femina.hu Kft. mint a Femina.hu női portál üzemeltetője ezúton hozza a szakmai közvélemény tudomására, hogy sem szervezeti kapcsolatban, sem szakmai együttműködésben nem áll a Femina Group Kft. által üzemeltetett Femina Group cégnevű kommunikációs irodával, és az az által közzétett sajtóközleményekhez sincs köze" - olvasható a hozzánk eljuttatott közleményben.

"A Femina.hu női portálként immár öt éve informálja és szórakoztatja minden nap női célcsoportját, ezért ezúton minden tekintetben elhatárolódik a Femina Group által kiadott hivatalos megnyilvánulásoktól" - folytatódik a Femina.hu levele.

Úgy tudjuk, azért volt szükség az "elhatárolódásra", mert éppen ugyanazon a napon adott ki közleményt a két cég, a Femina.hu az Árukeresővel közös női kutatásáról, a Femina Group pedig kvázi "újdonságként" közölte, hogy a női célcsoport értékes.

Arról nincs információnk, hogy bármi jogi következménye lesz-e a névazonosságnak, a Femina.hu szerint ugyanakkor aggályos a keveredés, mivel a piacon többen is nekik tulajdonították a Femnia Group közléseit.

Címkék: femina női szakasz