Az online videók népszerűsége töretlenül növekszik az elmúlt években. Nem is csoda, hiszen az Y, Z és Alpha generáció körében már ez a tartalomtípus vált a legkedveltebbé. Az új felületek új tehetségeknek nyújtanak remek lehetőséget és mára a legnépszerűbb YouTuberek már több százezer követővel és a kereskedelmi csatornák által is irigyelt nézettséggel rendelkeznek.

A Star Network magyar influencer ügynökség elindította a tartalomgyártási divízióját, melynek első saját gyártású tartalmakkal rendelkező csatornája a „Játsszuk le!” névre hallgat. Az ügynökség elsősorban online videósokkal dolgozik együtt, stratégiai szinten segíti partnerei építkezését, továbbá felületeiken kreatív és előre mutató szponzorációkat értékesít - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Az új csatorna célja egy intelligensen szórakoztató és humorosan edukatív tartalomnak helyet adó felület megalkotása volt Magyarország kedvenc videósainak főszereplésével.

Hétről-hétre izgalmasabbnál izgalmasabb tartalmakkal várja a nézőket Dóczi Attila műsorvezető, aki a Star Network munkatársa és emellett a „Tanulom Magam” YouTube csatorna készítője. Heti 2 videóval számolhatnak az első hét után a nézők, de különkiadások is elérhetőek lesznek hamarosan a kínálatban.

A csatorna az indulástól számított 7 nap alatt 170 000-es nézettséget és több mint 10 000 követőt szerzett, ami kiemelkedő eredménynek számít.