2019. május 21.

Elindult Magyarország első női autós és trend magazinja

A www.drivemebaby.hu olyan egyedi megközelítéssel áll az autós tematikához, amivel eddig nem lehetett itthon találkozni - írják.

„Nekünk, nőknek teljesen más szempontjaink vannak az autóválasztásnál, mint a férfiaknak, ám a női autósokhoz eddig egyetlen orgánum sem szólt, ezért a drivemebaby.hu igazi hiánypótló médium a hazai magazinpiacon – fogalmaz Szebeni Katalin főszerkesztő. - Az ötlet akkor fogalmazódott meg, amikor részt vettem egy tesztvezetésen, ahol rajtam kívül minden újságíró férfi volt. Ekkor tudatosodott bennem, hogy nincsen kifejezetten női autós magazin, pedig lenne létjogosultsága.”

A 2019 áprilisától működő online magazin fókuszában az autókkal kapcsolatos témák állnak, emellett a legújabb divat- és szépségápolási trendekkel, technikai újdonságokkal, utazással és gasztronómiával kapcsolatos témákkal is foglalkozik a portál.

A magazin ötlete és koncepciója Szebeni Katalin és Bauer Zsuzsa nevéhez kötődik. Lapindításban van szakmai tapasztalatuk, ugyanis Szebeni Katalin korábban már bevezetett egy önálló brandet, nevéhez kötődik a HelloBaby! magazin alapítása 2009-ből. Azt megelőzően a Shape főszerkesztőjeként dolgozott a Marquard Médiánál. A későbbiekben, 2012-től a Vital magazinnak volt a főszerkesztője. Bauer Zsuzsa a Hölgyvilág és Fanny magazinoknál volt újságíró, szerkesztő, majd 2013-ban a Családi Lap főszerkesztője lett.

Káel Csaba lesz az új filmügyi kormánybiztos

1 napja

Káel Csaba, a Művészetek Palotája (Müpa) vezérigazgatója lesz az új filmügyi kormánybiztos szeptember 1-jétől - közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter a sajtótájékoztatón.