2019. május 21.

Elindult Magyarország első női autós és trend magazinja

A www.drivemebaby.hu olyan egyedi megközelítéssel áll az autós tematikához, amivel eddig nem lehetett itthon találkozni - írják.

„Nekünk, nőknek teljesen más szempontjaink vannak az autóválasztásnál, mint a férfiaknak, ám a női autósokhoz eddig egyetlen orgánum sem szólt, ezért a drivemebaby.hu igazi hiánypótló médium a hazai magazinpiacon – fogalmaz Szebeni Katalin főszerkesztő. - Az ötlet akkor fogalmazódott meg, amikor részt vettem egy tesztvezetésen, ahol rajtam kívül minden újságíró férfi volt. Ekkor tudatosodott bennem, hogy nincsen kifejezetten női autós magazin, pedig lenne létjogosultsága.”

A 2019 áprilisától működő online magazin fókuszában az autókkal kapcsolatos témák állnak, emellett a legújabb divat- és szépségápolási trendekkel, technikai újdonságokkal, utazással és gasztronómiával kapcsolatos témákkal is foglalkozik a portál.

A magazin ötlete és koncepciója Szebeni Katalin és Bauer Zsuzsa nevéhez kötődik. Lapindításban van szakmai tapasztalatuk, ugyanis Szebeni Katalin korábban már bevezetett egy önálló brandet, nevéhez kötődik a HelloBaby! magazin alapítása 2009-ből. Azt megelőzően a Shape főszerkesztőjeként dolgozott a Marquard Médiánál. A későbbiekben, 2012-től a Vital magazinnak volt a főszerkesztője. Bauer Zsuzsa a Hölgyvilág és Fanny magazinoknál volt újságíró, szerkesztő, majd 2013-ban a Családi Lap főszerkesztője lett.

Kódolatlan hetek júniusban is, a MinDig TV nézőinek

1 napja

Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a MinDig TV nézői ingyenesen érhetik el május 31. és június 14. között a Kiwi TV-t, június 1. és június 14. között pedig a NatGeo Wild, a Paramount Channel és a Sport1 csatornát.