2013. május 24.

Elindult a Blikk Bumm

Tizennégy millió forintos össznyeremény a tét a napilap tavaszi játékán.

Május 21-én elindult a Blikk Bumm címlapmatricás játék, amelyben ezúttal a pénz- és tárgynyeremények, vásárlási utalványok és utazások mellett egy Citroën C-Elysée is vár a játékosokra.

Magyarország legolvasottabb napilapja elindította második 2013-as kampányát. A Blikk Bónusz játékban indított kreatív koncepciót folytatja a jelenlegi játék is: Szabó Győző, a Blikk arca mellett ismét egy állat bukkan fel a reklámszpotokban, ezúttal egy 68 cm magas póniló. A kampány koncepciója és megvalósítása is az Ogilvy ügynökség feladata volt.

A kaparósmatricás játék mechanizmusa változatlan. A felületet lekaparva kiderül, hogy az olvasó nyert-e és az is, hogy mit nyert. Amennyiben a matricán három azonos ikon található, abban az esetben az olvasó az ikonhoz tartozó nyereményt megnyeri.

Újdonság, hogy a Blikk Bumm online is játszható a blikk.hu/extra oldalon keresztül. A játékosok feladata itt a matricán lévő, 9 jegyű kódok feltöltése, amelyekkel további nyereményekért szállhatnak játékba. Minél többször gyűjtik össze a kódjaikat, annál nagyobb az esélyük a nyereményekre.

A játék időtartama 2013. május 21. – július 7. Ebben az időszakban a Blikk kommunikációs kampánnyal támogatja a játékot a Ringier saját lapjaiban és online felületein, valamint televízióban, rádióban és citylightokon.

A Blikk Bumm tavaszi játékának reklámszpotja itt megtekinthető.

Címkék: blikk

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.