2016. október 13.

Elindult a Forbes.hu

A legbefolyásosabb magyar közösségimédia-sztárok listájával indult el a forbes.hu. Az idén 3 éves magyar Forbes önálló és folyamatosan frissülő tartalommal jelentkezik október 13-tól.

A magazin online kiadása rögtön egy rangsorral indul, amelyen a legmeghatározóbb, legtöbb követővel rendelkező közösségi média-sztárjaik szerepelnek. A lista élén a magyar szupermodell, Palvin Barbara szerepel, akinek a legtöbb követője van magyar Instagram-sztárok között, közel négymillió ember, szinte minden megmozdulásából hír lesz valamelyik női portálon vagy magazinban.

Ezüstérmes lett a Forbes.hu listáján Kasza Tibi énekes, televíziós személyiség, aki az egyik legkövetettebb sztár a Facebookon Magyarországon, közösségi felülete jelentős kereskedelmi értékkel is bír. Az oldal elemzése szerint követői a legaktívabbak a magyar Facebookon.

Nem csak Rióban, a Forbes.hu listáján is dobogós, bronzérmes lett Hosszú Katinka, olimpiai bajnok úszó, aki az üzleti életben is sikeres, az Iron Lady és Iron Nation márkákkal és saját profiljával is hasít a közösségi médiában.

A Schobert családban két közösségi sztárt is talált a Forbes.hu. A listára mellettük számos kimondottan webes sztár is felkerült, például a zenei paródiákat YouTube-csatornájára készítő PamKutya, a Hollywood Hírügynökség frontembere, Szirmai Gergely, és szerepel rajta minden idők legidősebb magyar közösségi sztárja, az idén 97 éves Bálint György, azaz Bálint gazda is, akinek kertészeti tippjeit tömegek követik a Facebookon is.

„Nem, nem őrültünk meg és nem fogjuk a magazin tartalmát a Forbes.hu-n is közzétenni. Szórakoztató, inspiráló és hasznos üzleti cikkeket írunk helyette. Az online jól futó önfejlesztő témák is gyakoriak lesznek, ahogy klasszikus Forbes-sztorikat is hozunk majd" - mondta a portál indulásáról Galambos Márton, a Forbes és a Forbes.hu főszerkesztője.

Cseppben az élet

1 napja

Lebilincselő sorozat készült a Béres Csepp feltalálójáról.