2010. november 22.

Elindult a Life.hu

Bővült az Origo Zrt. portfóliója. Provokatív, izgalmas, őszinte, nyílt, meglepő, érdekes és tűsarkos tartalmat ígér a kiadó.

Bővült az Origo Zrt. portfóliója. Provokatív, izgalmas, őszinte, nyílt, meglepő, érdekes és tűsarkos tartalmat ígér a kiadó.

A Life.hu női magazin tartalomvezetését a Szórakoztató tartalmak igazgatósága végezte, amely egyébként a LifeNetwork és az OzoneNetwork csatornákért is felel, Hámori Barbara igazgató irányításával. A Life.hu főszerkesztői feladatait pedig Majoros Kriszta látja el.

A Life.hu működése során is szem előtt tartjuk tulajdonosunk, a Magyar Telekom három képernyős stratégiáját, azaz a számítógép-képernyőre, a tévére és a mobilra épülő médiamodellt – idézi a cég közleménye Hámori Barbarát. – Így törekvéseink szerint az új website a LifeNetwork TV valós online lába lesz. Ezzel – az új trendeknek megfelelően – a televízió és a website közösen dolgoz fel tartalmakat, ám mindkét fél a maga formai sajátosságai szerint jeleníti meg azokat. Egy-egy téma esetében pedig külön lábat kaphat a rá szabott mobiltartalom.

Legendás rockerek A Dal színpadán

7 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

9 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.