2013. november 05.

Elindult a VS.hu

Látványos megjelenést, a legújabb multimédiás megoldásokat és videókat ígér a kedden startolt hírportál.

Látványos megjelenést, a legújabb multimédiás megoldásokat és videókat ígér a kedden startolt hírportál.

Látványos megjelenést, a legújabb multimédiás megoldásokat és videókat ígér a kedden indult VS.hu - mondta Kerényi György főszerkesztő az MTI-nek. A közéleti fókuszú site a nagy hírportáloknál kevesebb, de részletesebb cikket publikál, és elsősorban a 20-35 év közöttiekeket célozza meg.

A létszám is komoly ambíciókat sugall: huszonnyolc tagú szerkesztőséggel indulnak. Az első két hónap próbaüzemnek tekinthető, eleinte nem kell olvasottsági elvárásoknak sem megfelelniük - tette hozzá Kerényi György.

A főszerkesztő elmondása szerint a VS.hu-n nem lesznek bulvárhírek, nem követik majd az erős nyelvezetű oldalak stílusát, viszont a híreket nemcsak a látványban igyekeznek hozzáadott értékkel gazdagítani.

Az oldal tulajdonosairól eddig megjelent értesüléseket Kerényi György nem kommentálta. A Cink.hu korábban azt írta, hogy Szemerey Tamás nagyvállalkozó áll a VS.hu egyik tulajdonosa, a cseh Bawaco nevű cég mögött.

(MTI)

 

FRISSÍTÉS: Remek hangulatfestő képes összefoglaló a portál felelős szerkesztőjétől, a korábban a Kreatívnál dolgozó Csuday Gábortól itt.

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

20 órája

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.