2014. október 07.

Elindult a digitális Müpa Magazin

Mostantól digitálisan is elérhetőek a Művészetek Palotája kiadványának eddig megjelent lapszámai, exkluzív online tartalmakkal kiegészítve.

Mostantól digitálisan is elérhetőek a Művészetek Palotája kiadványának eddig megjelent lapszámai, exkluzív online tartalmakkal kiegészítve.

A Művészetek Palotája jubileumi évadának egyik újdonsága a kéthavonta megjelenő nyomtatott magazin digitális verziója. Mindazon neves előadók, akik az elmúlt tíz évben felléptek az intézményében, megjelennek a lapok hasábjain, köztük a teljesség igénye nélkül Daniel Harding, Sir John Eliot Gardiner, Kocsis Zoltán, Keith Jarrett, Cecilia Bartoli, Ramón Vargas, Eötvös Péter, Natalie Cole vagy Zubin Mehta.

A digitális Müpa Magazin nem csak az eddig megjelent lapszámok online archívuma, hanem egy exkluzív tartalmakkal is kiegészített, önálló online médium, amelyben helyet kapnak az egy-egy előadáshoz tartozó koncertfelvételek, kapcsolódó videók, illetve közvetlen jegyvásárlási linkek is.

A fejlesztés a Müpa hosszú távú digitális stratégiájának szerves részeként valósult meg, amely komoly hangsúlyt fektet az intézmény látogatókkal folytatott kommunikációjára és digitális igényeik kielégítésére. A Müpa célja az, hogy a jövő digitális világban felnövő generációi is a minőségi kultúrát szerető felnőttekké váljanak – ennek egyik lépése az intenzívebb kommunikáció a közösségi média tereiben.

A Müpa jubileumi, tizedik évadában már hat közösségi csatornán – Facebook, Google+, Instagram, Pinterest, Twitter, YouTube – kommunikál a közönséggel. Az intézménynek a Facebookon csaknem 50 ezer rajongója van, YouTube csatornáján pedig számos koncertfelvételt és beharangozót tesz közzé, amelyek megszületése nagyrészt az intézmény saját HD stúdiójának köszönhető.

A Facebook ismét lecsapott

20 órája

A Mi Hazánk országgyűlési képviselője a közösségi portál nemzetbiztonsági kockázatára hívta fel a figyelmet, hisz előbb ´56-os eseményükkel kapcsolatos eseményüket törölte, majd elérhetetlenné tette az oldalt.