2014. november 05.

Elkeltek az ex-sanomás tévécsatornák

A Napi.hu szerint egy konferencián beszélt erről Varga Zoltán, a Centrál Médiacsoport tulajdonosa.

A Napi.hu szerint egy konferencián beszélt erről Varga Zoltán, a Centrál Médiacsoport tulajdonosa.

Megállapodott a Centrál Médiacsoport a Story4 és a Story5 eladásáról. A Napi.hu szerint Varga Zoltán vezérigazgató-tulajdonos a Budapest Business Journal Versenyképességi vízió 2015 elnevezésű konferenciáján beszélt erről. Akkor nem árult el további részleteket a tranzakcióról, ezeket későbbre ígérte.

A bejelentés ugyanakkor nem mondható meglepetésnek. A Médiapiac rádióműsorban szeptember elején Varga Zoltán világossá tette: elsősorban a print elemekben lát értéket a korábbi Sanoma-portfolióból, a tévékben kevésbé. Hozzátette: a nagyon jól muzsikáló vagy éppen ellenkezőleg, a portfolióba nem illő márkák eladásra kerülhetnek. Előbbire példa a Profession.hu, melyet a Ringier Axel Springer Media vitt, míg utóbbira - legalábbis a korábban sugalltak szerint - a tévécsatornák.

Fej-fej mellett a Rádió 1 és a Sláger FM a fővárosban

1 napja

A 2017. június-augusztusi időszakban a rádiókat naponta 5,7 millióan, míg hetente 7,4 millióan hallgatták. Ez azt jelenti, hogy országos szinten a 15 éves vagy idősebb lakosság 68%-a naponta, míg 88%-a hetente hallgat rádiót.

Nagyon megy a francia moziknak

2 napja

A franciák járnak a legtöbbet moziba Európában: tavaly mintegy 213 millió jegyet adtak el a francia mozik, megelőzve a briteket és a németeket - közölte a francia Nemzeti Filmközpont (CNC).