2010. augusztus 27.

Elköltözött a Nou San Trafford

Magyarország legnagyobb futballblogja, az Indexen Nou San Trafford néven megismert oldal szerzői NépSTadion néven a Nemzeti Sport Online-ra költöztek.

Magyarország legnagyobb futballblogja, az Indexen Nou San Trafford néven megismert oldal szerzői NépSTadion néven a Nemzeti Sport Online-ra költöztek át. Az NST kibővült tartalmakkal, a megszokott hangvétellel, hozzáértéssel és stílussal augusztus közepétől a blogzona.hu alatt érhető el. A blogot 2007 óta Mártha Bence és Hegedűs Henrik szerkesztik, a további szerzőgárda a kommentelők közül került ki. Az NST népszerűsége folyamatosan nőtt, a szerkesztők előbb állandó rádióműsorban szerepeltek, majd a labdarúgó-világbajnokság alatt az M1 szerkesztőségének felkérésére stúdiószakértőként működtek.

A blog fő csapásiránya a nemzetközi futball, ezen belül a legnagyobb bajnokságok (Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga, Ligue 1), és az európai klubsorozatok (Bajnokok Ligája, Európa Liga), de a nemzetközi futball egyetlen rezdülése mellett sem megy el szó nélkül. A blog naponta frissül, a bejegyzések tervezett átlagos száma havi 60 poszt.

„Pezseg az élet a Nemzeti Sport Online-nál, a jövőben további fejlesztésekre, illetve a csapat bővítésére is készülünk, megtámogatva mindezt nem szokványos marketing eszközökkel. Ami a NépSTadion-blogot illeti, az ezt működtető csapat a jövőben az NSO-val szoros együttműködésben dolgozik. Célunk, hogy a Nemzeti Sport Online bővítse tartalmi palettáját, és helyet adjunk Magyarország legnagyobb sportportálján azoknak a tehetséges bloggereknek, akik rajongói a futballnak, a sportnak és markáns véleményük is van – mondta Sz. Nagy Tamás, a Nemzeti Sport főszerkesztő-helyettese, az NSO felelős szerkesztője.

A fociblog a nepstadion.blogzona.hu oldalon érhető el.

 

Címkék: ringier

Cseppben az élet

15 órája

Lebilincselő sorozat készült a Béres Csepp feltalálójáról.