2017. október 03.

Előadás-sorozatot indít a megújult FUNZINE Média

Novotta Kriszta, a FUNZINE Média alapítója 11 évvel ezelőtt álmodta meg a Funzine-t, ami azóta számos változáson ment keresztül. Már nem pusztán magazinkiadó, hanem médiacéggé nőtte ki magát.

A FUNZINE azért született, hogy az országban egyre nagyobb számban megjelenő turisták és expatok számára legyen egy hiteles és up-to-date forrás, ahonnan információkat kaphatnak a budapesti programokról, éttermekről, szórakozóhelyekről, szolgáltatókról. Hamar megmutatkozott az igény, hogy az információkon túl egy a közösséget összetartó erőre is szüksége van a két csoportnak.

A Funzine eleinte csak egy print magazinként indult, de a partnerek és az olvasók igényeit megfigyelve, mindig újabb területek felé nyitott a csapat. Így szinte minden évben érkezett egy kistestvér, különszám, újabb szolgáltatás vagy termék a Budapest Funzine kiadványunk mellé. Így merült fel az igény egy új, egységes arculat bevezetéséhez. A trendi, sokszínű, lendületes alapmotívumok megtartása mellett, a nemzetközi piaci trendeket követve jött létre az új logó, ami főként a fiatalosságot, dinamikusságot és a családias, közösségformáló szerepet kívánja hangsúlyozni.

Az új logó

„A portfóliónkat tekintve továbbra is várható a folyamatos fejlődés és fejlesztés, a meglévő termékek, szolgáltatások tökéletesítése, a partnerek és az olvasók igényeinek megismerése, kiszolgálása a lehető legtöbb fronton” - mondta Novotta Kriszta, a FUNZINE Média alapítója és ügyvezető igazgatója.

A világ legpusztítóbb időjárásai a Spektrumon

1 napja

A március 25-én induló tíz részes sorozat nem csak az egyes szerencsétlenségek kulcseseményeit, hanem az egyéb fontos pillanatok mögött rejlő ismereteket és kiváltó tényezőket is megvizsgálja.