2013. szeptember 20.

Előfizetőinek kampányol a Népszabadság

Előfizetői számára indított akciót a Népszabadság, amelyben több száz nyeremény talál gazdára.

Előfizetői számára indított akciót a Népszabadság, amelyben több száz nyeremény talál gazdára, köztük kiállítás- és állatkerti belépők, könyvcsomagok, repülőjegy- és üdülési utalványok.

Szeptember 16. és október 19. között nyereményjátékot hirdet a Népszabadság. A tavasszal nagy sikernek örvendő akcióját ismétli meg a lap, ezúttal is előfizetői számára kínálva nyerési lehetőséget.

A Népszabadság-előfizetők 5 héten keresztül játszhatnak a napi illetve heti nyereményekért. Ezek között szerepel számos szórakozási és művelődési lehetőséget kínáló ajándék, többek között a Ludwig és Szépművészeti Múzeumba, Magyar Nemzeti Galériába, Fővárosi Állatkertbe szóló belépők, könyvcsomagok és könyvutalványok, valamint a WizzAir járataira szóló 70 000 Ft értékű voucherek. Emellett heti nyereményként üdülési utalványok is gazdára találnak két népszerű hazai kastélyszállóba.

A részvételhez nem kell mást tenni, mint a promóciós időszak (09.16-10.19) alatt érvényes előfizetéssel rendelkezni. Függetlenül az előfizetés időtartamától, mindenki részt vehet a játékban, vagyis a havi, negyedéves, féléves és éves előfizetéssel rendelkezők egyaránt pályázhatnak. A jelentkezőknek az 1-7 számjegyű vevőkódot, illetve nevüket kell elküldeniük a 06 30 344 45 89-es alapdíjas SMS számra és máris bekerülnek a sorsolásba.

A játék végéig 5 db heti nyeremény és minden nap 5 db napi ajándék kerül kisorsolásra. A nyertesek névsorát a nol.hu/promocio oldalon teszik közzé.

A promóciót print, online és rádió kampány kíséri listaáron összesen közel 150 millió forintos értékben. A saját portfolió mellett gazdasági magazinokban (HVG, Figyelő, Piac és Profit), hetilapokban (ÉS, Magyar Narancs, Haszon, Est Lapok, Szabad Föld), online portálokon (többek között origo, hetivalasz, port.hu) és rádiókban (Class FM, Juventus, Kossuth, Jazzy, Info, Klubrádió, Klasszik) is megjelenik a kampány.

Címkék: népszabadság