2010. szeptember 14.

Előre menekül a NYT

Napokkal azt követően, hogy a nyomtatott kiadás megszűnéséről fantáziált a nagyfőnök, kiderült, merre lép a New York Times.

Napokkal azt követően, hogy a nyomtatott kiadás megszűnéséről fantáziált a nagyfőnök, kiderült, merre lép a New York Times.

A számos online szolgáltatás technológiai hátterének fejlesztőjeként ismert Betaworks-szel együttműködve fejlesztenek egy személyre szabott szolgáltatást, News.me néven. Az első hírek szerint még az idén elindulhat (iPad-alkalmazásként) a hat hónapja fejlesztett megoldás.

A NYT felső menedzsmentjének egyik tagja annyit ismert el a lapban: valóban folynak, készül egy prototípus, de részleteket a két érintett társaság egyike sem tett közzé mindeddig.

Arthur Sulzberger kiadóigazgató a napokban beszélt arról egy konferencián: nem látja biztosítottnak saját lapja nyomtatott kiadásának jövőjét, így előbb-utóbb eljöhet az a nap, amikor búcsút intenek a nyomdaiparnak.

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.