2013. december 17.

Előrelép a Spiegel

Átpozícionálja magát Németország legnagyobb példányszámú hírmagazinja, amely újabb versenytársakat is választott magának a lépéssel.

Átpozícionálja magát Németország legnagyobb példányszámú hírmagazinja, amely újabb versenytársakat is választott magának a lépéssel.

Montag is Spiegel-Tag, azaz a hétfő Spiegel-nap; ennek az évtizedes szlogennek fordít hátat a magazin, amelyet – noha egyes nagyvárosokban már vasárnap kapható volt a friss szám – ma még hétfőn postáznak az előfizetőknek. Az új elgondolás szerint viszont 2015-ben szombatra tennék át a megjelenést.

A hivatalos indoklás szerint azért, mert a legtöbb olvasónak a hétvégén van módja átnézni a lapot, akárcsak szabadideje arra, hogy barátaival, ismerőseivel átbeszélje az abban talált érdekes témákat. Tegyük hozzá: ezzel a lépéssel a Spiegel nem a napisajtó, hanem az így beelőzött vasárnapi magazinok vetélytársa lenne.

Legendás rockerek A Dal színpadán

14 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

15 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.