2016. május 20.

Először mutat be sorozatot a FOX a Facebook Live-on

Legalábbis a régiónkban. Ma este, közép-európai idő szerint tíz órakor startol az Outcast horrorszéria.

A sorozat első epizódja összesen 61 országban lesz látható „élőben” a Facebookon, beleértve Magyarországot, az Egyesült Királyságot, Olaszországot, Spanyolországot, Lengyelországot, Dél-Afrikát, Németországot, Svédországot és Törökországot is.

A sorozatot júniusban világszerte műsorára tűzi a FOX tévécsatorna, igazodva az egyesült államokbeli vetítések időpontjához. A FOX Facebook oldalán csak az első epizód lesz elérhető, hazánkban június 6-tól hétfőnként 22 órakor lesz látható a teljes sorozat.

Az Outcast alkotója, Robert Kirkman, aki a The Walking Dead című kultikus sikersorozatot is jegyzi, „nagyszabású horrortörénetként” jellemezte új művét, melynek exkluzív európai és afrikai bemutatója hátborzongató élményt ígér a rajongóknak.

Diego Londono a FOX Networks Group európai és afrikai ügyvezető igazgatója a cég közleményében elmondta: A The Walking Dead sorozatnak köszönhetően Robert Kirkman rengeteg rajongót szerzett a régióban. A FOX „Újat. Elsőként.” szlogenjénhez hűen együttműködünk a Facebook szolgáltatásával, hogy a rajongók egész Európában és Afrikában egyszerre ismerkedhessenek meg az új sorozattal. Az OUTCAST, a Fox Networks saját gyártású sorozata egy díjnyertes csapat és egy hírességeket felvonultató stáb kezei közül került ki, most pedig büszkén építünk partnerkapcsolatot a Facebook közösségi oldallal, hogy egy igazán nagyszabású eseményt valósíthassunk meg.

A Skybound/Image gondozásában Robert Kirkman és Paul Azaceta azonos című képregényén alapuló OUTCAST az ördögűzés világába kalauzolja a nézőket.

Címkék: fox facebook sorozat