2013. március 04.

Eltalálta a nézőket A zöld íjász

A sorozat nyerte a nézettségi versenyt a kereskedelmi célcsoportban. A TV2-n jól kezdett A 40 milliós játszma. A Dal tovább növelte nézettségét.

A sorozat nyerte a nézettségi versenyt a kereskedelmi célcsoportban. A TV2-n jól kezdett A 40 milliós játszma. A Dal tovább növelte nézettségét.

Az RTL Klubon péntekenként látható A zöld íjász lett a 9. hét legnézettebb műsora a 18-49 évesek körében, amely egy sor Barátok közt epizódot megelőzve szerezte meg a top pozíciót. Ehhez több mint 572 ezres nézettségre (AMR) volt szüksége a sorozatnak.

A kereskedelmi célcsoportban a Jóban Rosszban lett a legnézettebb TV2-es műsor, amely a 16. helyig jutott. A Családi titkok továbbra is jól teljesít a csatorna átlagához képest. A 40 milliós játszma sem nyitott rosszul: legnézettebb epizódja a 21. helyre volt elég (AMR=398 633, AMR%=9,4, SHR%=22,6).

A ByeAlex győzelmével végződő eurovíziós válogató, A Dal döntője szintén a top50-be jutott a 18-49 évesek körében. A köztévé műsora a 49. helyen végzett, több mint 324 ezres nézettséggel.

A teljes lakosság körében az RTL Klub Híradója vitte el a show-t. A hírműsor a Barátok közttel együtt immár kibérelte az első tíz helyet. Mindössze a Cobra11 tudott beférkőzni - a tizedik helyre. A 4 évnél idősebbek körében A 40 milliós játszma lett a legnézettebb TV2-es műsor, amely 1,2 millió felett nyitott a nézettségi versenyben. A Dal a teljes lakosságban jóval előrébb végzett, mint a kereskedelmi célcsoportban: a 18. helyig jutott.

Pontos nézettségi számok és grafikonok, illetve az egyes médiacsoportok közönségaránya elérhető alább a kapcsolt dokumentumban.

Rádiós pályázatok

20 órája

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa véglegesítette a Budapest 98,0 MHz-es pályázati felhívást.