Béres Máté 2017. október 23.

Eltűnt az NKA-logó a ByeAlex-Majka klip elejéről

Még az elmúlt héten is sokan cikkeztek a nagy port kavart u,u,u című számról, amelyet a Nemzeti Kulturális Alap támogatott, lehet ennek betudható, hogy lekerült a videóklip elejéről a szerv logója.

Ahogyan azt mi is megírtuk a közelmúltban napvilágot látott a ByeAlexhez köthető Senkise formáció Majkával közösen elkészített produkciója. A dalt sokan támadták többek között azért, mert lealacsonyító a szövege a nőkre nézve, ráadásul a Nemzeti Kulturális Alaptól (NKA) 100 000 forint támogatást kaptak az elkészítésére. Az NKA közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban, amelyben megírták, hogy a jövőben pontosítani fogják a pályázati dokumentáció tartalmát.

A támogatás ténye onnan derült ki, hogy a videóklip elején korábban feltűnt a NKA-logója, amely mostanra már nem látható. Ugyanakkor, ha az ember elindítja a dalt a YouTube-on, a videómegosztó felhívja a figyelmet arra, hogy "ez a videó egyesek számára kifogásolható lehet".

A cikk szerzője Béres Máté

Nézze meg Béres Máté teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.


Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.