2016. november 11.

Erdélyben forgatott a Propaganda

E héttől vadonatúj epizódokkal jelentkezik a Propaganda; a stáb Erdély amgyarok lakta vidékein forgatott.

Till Attila egyórás spontán talkshow-ja 2016 őszén nyolc részes különkiadással jelentkezik, amelynek témája a mai Erdély. A riporter-műsorvezető és kollégái közel két hetet töltöttek magyarlakta területeken. Lesz minden, ami Erdély kapcsán felmerült: medvevadászat, bicska, székely virtus, kastélyok, mindez a Propagandához híven: új megvilágításban – áll a TV2 közleményében.

A műsor érdekes embereken keresztül mutatja be Erdélyt. A roadmovie az ivói kocsmából indul, a falu kocsisával, a böllérrel, a medvevadásszal és egy erdélyi származású betelepülő üzletemberrel Papp Péterrel kezdődik ma este a TV2-n.

Korábban már jártam errefelé, de soha ennyire nem mélyültem még el a kultúrában. Fantasztikus élményben volt részem. Igyekszem bemutatni olyan érdekes embereket, akik nem csak azért élnek Erdélyben, mert oda születtek, hanem egyszerűen Erdélyben érzik otthon magukat. - idézik a TV2 műsorvezetőjének szavait.

Tilla a további részekben művészeket is bemutat, lesznek írók és gondolkodók Kolozsvárról, drónvilágbajnok és sörgyáros Csíkből, alternatív rockbanda Gyergyóból, hokisok és góbé bizniszmenek Székelyföldről.

 

Címkék: bulvár románia tv2

Aranyeső a Viasat Worldnél

1 órája

A Viasat World vezető nemzetközi médiavállalat öt jelöléséből kettőt váltott aranyra a Promax BDA Europe Awards díjátadóján, ahol a szórakoztatóipar, marketing és design terén elért kiemelkedő teljesítményeket értékelték.