2014. augusztus 06.

Erdélyi csatlakozó a Médiauniónál

A ″Jó embert keresünk″ kampány folytatását vállalta a Regeneráció Egyesület.

A ″Jó embert keresünk″ kampány folytatását vállalta a Regeneráció Egyesület.

A fiatalok nyitottságra ösztönzését céljául kitűző, marosvásárhelyi székhelyű Regeneráció Egyesület Jó arc címmel folytatja a Médiaunió Jó embert keresünk! kampányát. Olyan erdélyi emberekre várnak jelölést, akik önzetlenül segítenek egy közösségnek, akik időt áldoznak arra, hogy mások élete jobb legyen, akik támogatnak másokat tudásukkal, munkájukkal, vagy adománnyal, vagy akiknek életszemlélete, a mód, ahogyan életüket élik tanulságos lehet másoknak, példaként állítható mások elé, közölte a Médiaunió. A kampányról a Facebookon, illetve az egyesület oldalán lehet információt szerezni.

Kali István, az egyesület elnöke elmondta: felfigyeltek a Médiaunió Alapítvány tavalyi országos társadalmi célú kampányára, és úgy gondolták, Erdélyben is megvalósítható, mivel ott is rengeteg olyan ember él, akit példaként állíthatunk mások elé. Simon Emőke, a Jó arc-projekt vezetője hozzátette, jelenleg a kampány népszerűsítése zajlik: "Fesztiválokon, rendezvényeken, médiaparnereinknek köszönhetően pedig különböző műsorokban, riportokban mutatjuk be a projektet, hogy a Jó arc kampány bekerüljön az erdélyi emberek köztudatába. A kampány szeptemberben indul. A példaképekre a jelöléseket november 14-ig várjuk a www.regeneracio.ro/joarc oldalon."

 

A világ legpusztítóbb időjárásai a Spektrumon

2 napja

A március 25-én induló tíz részes sorozat nem csak az egyes szerencsétlenségek kulcseseményeit, hanem az egyéb fontos pillanatok mögött rejlő ismereteket és kiváltó tényezőket is megvizsgálja.