2012. február 01.

Eredeti nyelven sugároz filmeket az RTL Klub

Egyelőre azok élhetnek a lehetőséggel, akik digitális platformokon keresztül követik a csatorna programjait.

Egyelőre azok élhetnek a lehetőséggel, akik digitális platformokon keresztül követik a csatorna programjait.

Február 1-jétől eredeti nyelven, felirattal is nézni lehet nézni az RTL Klubon az idegen nyelvű, főműsoridős (19 és 23 óra között sugárzott) műsorok zömét. Ez a lehetőség egyelőre csak azon nézők számára elérhető, akik digitális platformokon keresztül tévéznek.

A csatorna közlése szerint a lépéssel törvényi kötelezettségüknek tesznek eleget. Eszerint ugyanis a digitális platformokon tévézőknek lehetőséget kell adni arra, hogy a főműsoridős, nem magyar nyelvű adásokat eredeti nyelven, felirattal is követhessék.

Bár ez már nem törvényi kötelezettsége, de az RTL Klub azt közölte: a délutáni sorozatoknál is lesz idegen nyelvű, feliratos opció.

Címkék: rtl digitalizáció

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.