A Társas játékot, a Valami Amerika-filmeket és a Kincsemet is jegyző Herendi Gábor és Szilágyi Fanni rendezi a csatornán rövidesen induló új heti sorozatot. Éva és András szerepében az életben is egy párt alkotó Gryllus Dorka és Simon Kornél látható, de feltűnik többek között Pokorny Lia, Száraz Dénes, Badár Sándor, Schmidt Sára, Klem Viktor, Bercsényi Péter és Sztarenki Dóra is.

Az Ízig-vérig különlegessége, hogy nem egy külföldi széria magyar adaptációjáról van szó, hanem ízig-vérig magyar fejlesztésű, a forgatókönyvet pedig egy sikerfilmek scriptjeit jegyző csapatnak (Búss Gábor Olivér – Üvegtigris, Divinyi Réka – Valami Amerika 2-3, Csak szex és más semmi, Rudolf Péter – Üvegtigris 1-2 és Trunkó Bence – Argo 1-2) köszönhetjük.

A VIASAT3 programstratégiájának alapját a visszatérő műsorok mellett az újdonságok képezik.

Az Ízig-vérig egy gasztronómiában, izgalomban és szerelemben gazdag heti sorozat, ugyanakkor a történet tartalmas és bővelkedik a mondanivalóban, hiszen a mindennapi életben felbukkanó problémákat, konfliktusokat mutatja be: előtérbe kerül a városi és a vidéki élet kontrasztja, a generációk közötti ellentét és a férfi-női versengés, mindezt pedig megfűszerezi egy jó adag „nagyon magyar” hangulat és persze az ínycsiklandó ételek is - írják.

Az Ide süss! sütiverseny március 25-én 20 órakor nem egy, hanem rögtön három új évaddal tér vissza a VIASAT3 képernyőjére, ezúttal Sass Dani mellett Ábel Anita vezetésével.

Az Ide süss! legújabb évadait a Gödöllői Grassalkovich-kastélyban forgatták. A sorozatban Sass Dani nem akármilyen műsorvezetőtársat kapott Ábel Anita személyében. Anitát kutyája is elkísérte a forgatásokra, így Shíva is napi vendég lesz a nézők otthonában. A zsűri maradt a régi: tagjai továbbra is Baracskay Angéla cukrászséf, „a tányérdesszertek királynője” és Szabadfi Szabolcs, „az ország pékje” lesznek.

Természetesen idén is lesz különleges celebadás, amelyben Steiner Kristóf a vegán édességeket igyekszik majd népszerűsíteni, LL Junior és Bárdosi Sándor pedig ádáz harcot vív a süteményekkel. De az is kiderül, hogy a Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien mennyire otthonosan mozog a konyhában. Emellett egy nem mindennapi, gyerekzsűris különkiadással is készülnek az Ide süss! alkotói.

A VIASAT3 tavaszi kínálatából nem hiányozhat a csatorna Észbontók című műveletlenségi vetélkedője sem. A legújabb évadban ismét hírességek mutatják meg, hogyan tudnak az észbontók fejével gondolkozni. A vidám pillanatok házigazdája változatlanul Kovács Áron.

A saját gyártású tartalmak mellett egy vadonatúj amerikai sorozattal készül a nézőknek a csatorna. Az újonc (The Rookie) március 26-án kedden dupla epizóddal debütál 21 órakor a VIASAT3-on.

Ízig-vérig premier: március 25-től hétfőnként 21 órától a VIASAT3-on

Ide süss! évad premier: március 25-től minden hétköznap 20 órától a VIASAT3-on

Észbontók évad premier: március 25-én 18 órakor dupla epizóddal, ezt követően minden hétköznap 19 órától a VIASAT3-on

Az újonc (The Rookie) országos premier: március 26-tól keddenként 21 órától dupla epizóddal a VIASAT3-on