Jön a Mi kis falunk, a Survivor, a Konyhafőnök VIP, az X-Faktor, a ValóVilág, és a Nyerő páros, illetve új műsorok is terítéken vannak. Újra képernyőre kerül Alföldi Róbert és Veiszer Alinda.

Ősszel lesz látható a Mi kis falunk harmadik évada, amelyben egy új karakter is feltűnik, akit Nagy Sándor fog alakítani - számolt be a Zoom.hu

Szintén harmadik évaddal érkezik a Konyhafőnök VIP, valamint megint lesz Survivor, amelynek Istenes Bence lesz a műsorvezetője, a vele készült villáminterjúnkat itt olvashatja.

Visszatér az X-Faktor is, Kiss Ramóna vezetésével, aki a közelmúltban jelentette be, hogy várandós. A zsűritagok személye sem fog változni, Radics Gigi, Gáspár Laci, Puskás Peti és ByeAlex fog ülni az ítész székekben, utóbbi karrierjéről korábban írtunk részletesebben.

Puskásnak egyébként több feladatot ad a csatorna: ahogyan arról korábban beszámoltunk, Nádai Anikóval fogják vezetni a kilencedik ValóVilágot.

Visszatér hétköznap esténként a Nyerő páros is, a műsorvezető Sebestyén Balázs lesz, a sztárpárok pedig:

Vasvári Vivien és Szegedi Fecsó Ferenc, Dobó Ági és Kiss Csaba, Veiszer Alinda és László Pál, Tokár Tamás és Kovács Dóra, Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Júlia, Kefir és Mihalyi Mariann, Gáspár Laci és Niki, Solti Ádám és Kis Berni, valamint Delhusa Gjon és Molnár Fanni lesznek.

Új műsorokkal is készül az RTL Klub: egy generációs vetélkedővel rukkol elő a csatorna, Szenzációs négyes - A Generációk csatája címmel. A produkció során négy csapat (Az 50+ képviselői, A negyvenesek, A harmincasok, A húszas éveiket taposók) fog megküzdeni egymással. A produkcióban olyan celebritások tűnnek majd fel, mint Keresztes Ildikó, Tóth Gabi és Szabó Zsófi, az előadásokat háromfős zsűri (Ráskó Eszter, Alföldi Róbert és Ganxsta Zolee) mérlegeli, a műsorvezető Istenes Bence lesz.

Végül, de nem utolsó sorban augusztusban elindul a Reality Robbanás az RTL Moston, amely már korábban sugárzott reality műsorokat dolgoz fel eddig nem látott formában.