2010. december 13.

Erősített a Széles-birodalom

Az Echo Televízió és a Magyar Hírlap továbbra is a jobboldalt erősíti, és 2011-ben is a magyar tájékoztatás meghatározó szereplője lesz.

Az Echo Televízió és a Magyar Hírlap továbbra is a jobboldalt erősíti, és 2011-ben is a magyar tájékoztatás meghatározó szereplője lesz – hangzott el évzárójukon.

Széles Gábor tulajdonos a médiacsoport szombati évzáró bankettjén a Magyar Hírlap beszámolója szerint azt mondta, bár sokan éppen az ellenkezőjét szeretnék látni, örvendetesen gyarapszik az Echo Televízió és a Magyar Hírlap országos elismertsége. Hozzátette, hogy akik ismerik őt az üzleti világból, pontosan tudják, hogy soha egyetlen cégét sem áldozta fel pillanatnyi érdekekért, az Echo Tv-vel és a Magyar Hírlappal is hosszú távú tervei vannak. A két médium továbbra is a magyar jobboldalt erősíti majd. Megköszönte a televíziósok és újságírók egész éves munkáját, és kiemelte: bizalma töretlen Miki Tímea vezérigazgató és Stefka István főszerkesztő iránt.

Az évzáró eseményen átadták az Echo Televízió és a Magyar Hírlap díjait. A televíziósoknál Imre Balázst választották az év szerkesztőjének, az év kreatív munkatársa Ocskai László lett. A legjobb technikai munkatárs díját Főnyedi Áron, a közösségdíjat pedig Sebestyén Ákos vihette haza. A Magyar Hírlapnál az Aula rovat szerkesztőjét, Szenvedi Zoltánt választotta az év újságírójának a szerkesztőség, míg az év fiatal újságírója címet Kacsoh Dániel nyerte. Az év fotósának Csudai Sándort választották meg a kollégák.