2011. március 10.

Erősítette gasztro kínálatát az Adaptive Media

A NoSalty eddig nem értékesítette felületeit, viszont a gasztro csomag legnagyobb szereplője a sales house-nál.

A NoSalty eddig nem értékesítette felületeit, viszont a gasztro csomag legnagyobb szereplője a sales house-nál.

A 2008 májusában indult NoSalty gasztroszájttal bővült márciustól az Adaptive Media gasztro portfoliója. Az oldal meghívásos tenderen keresett sales house partnert. Miután eddig nem értékesítette a hirdetési felületeit, így az Adaptive stratégiai tanácsokkal, illetve a médiaügynökségi piacon való bevezetéssel is segíti az oldalt.

A NoSalty jelenleg heti 220 ezer egyedi látogatót ér el, ezzel a gasztro portfolió legnagyobb szereplője lett az online reklámértékesítő háznál. A Gemius adataira hivatkozva az Adaptive azt közölte: ezzel a második leglátogatottabb közösségi receptoldal a magyar weben. A NoSalty-n 9200 recept közül böngészhetnek az érdeklődők, a regisztrált felhasználók száma 48 ezer.

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

1 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

2 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.