2017. február 22.

Erősítette pozícióját a Sláger FM

Magabiztosan birtokolja az első helyet a teljes népességnél a fővárosi adatok alapján.

Tovább erősíti pozícióját Budapest kereskedelmi rádiója a 103.9 Sláger FM – derült ki a TNS-Hoffmann-Mediameter által közzétett 2016. novemberi - 2017. januári publikációból.

Budapesten a 103.9 Sláger FM a leghallgatottabb rádió, a teljes népesség körében (15 évesnél idősebbek).

A rádió az adatok alapján Budapesten a 30-59 éves, kereskedelmileg fontos, kiemelt vásárlóerővel rendelkező célcsoportban továbbra is stabilan a főváros legkedveltebb rádiója (összehasonlítási forrás: TNS-Hoffmann Mediameter, 2016. november – december, átlag nap, napi elérés, budapestiek 30-59 éves korosztály).

A marketing stratégia tehát működik, hiszen a csatorna célközönségének első választása a kedvenc adója (30-59 évesek).

A 103.9 Sláger FM teljes napban jelentős előnnyel uralja a budapesti rádiós piacot a TNS adatok alapján. A csatorna közkedvelt reggeli műsora, a Sláger Reggel mellett, Somogyi Zoltán és Dénes Tamás kimagasló hallgatottsággal büszkélkedhet. A budapestiek teljes napban a 103.9 Sláger FM mellett döntöttek, a TNS-Hoffmann mérése alapján (15 évesnél idősebbek).

A 103.9 Sláger FM a rádiós iparág meghatározó szereplőjeként, kiemelkedő pozícióval rendelkezik a hallgatók körében (15 évesnél idősebbek).

Nyilvános az 5G-s frekvenciaárverés résztvevőinek listája

2019. szeptember 13.

Három jelentkezőt – a Magyar Telekom Nyrt.-t, a Telenor Magyarország Zrt.-t és a Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zrt.-t – vett árverési nyilvántartásba szeptember 13-án a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).