2011. március 01.

Erősítettek az EMG ingyenes lapjai

A médiacsoport ingyenes programmagazin portfoliója jelenleg 574 ezer olvasót ér el a 15-39 éves korosztályban, a GfK-Ipsos adatai alapján.

A Nemzeti Médiaanalízis 2010 második félévi adatai szerint a Pesti Est olvasottsága a megelőző hat hónaphoz képest 4,2 százalékkal, míg a 2009 nyári megújítás félévéhez képest 26,3 százalékkal nőtt. Az Est Lapok a megelőző félévhez képest 1,3 százalékkal tudták bővíteni az olvasottságukat. A Sanoma Budapesttől tavaly áprilisban megvásárolt Exit 8 százalékos növekedést produkált ugyanezen időszak alatt.

A Pesti Est, az Est Lapok és az Exit együttesen 574 ezres olvasótábort tudott elérni a tavalyi év második felében a 15-39 éves korosztályban, melyet az est.hu heti szinten 100 ezer körüli látogatója egészített ki - közölte az Est Media Group. Eközben a kutatócégek adatai alapján a mért sajtópiac olvasottsága 12,5 százalékkal csökkent.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

17 perce

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.