2014. október 15.

Erősödik a Ringier Deutschland

Tovább növelné aktivitását a német reklámpiacon a Cicero kiadója, ennek érdekében társügyvezetőt is igazoltak.

Tovább növelné aktivitását a német reklámpiacon a Cicero kiadója, ennek érdekében társügyvezetőt is igazoltak.

A Ringier Deutschland Anne Sasse személyében most először állított társügyletvezetőt Michael Voss ügyvezető igazgató mellé.

Sasse korábban a Süddeutsche Zeitung egyik hetente megjelenő részének hirdetéseiért, valamint a lap mellékleteiért, magazinjaiért felelt. Miután 2012-ben a Ringierhez került, felépítette a kiadó értékesítő szervezetét. Új kollégája kinevezésében Michael Voss a svájciak német piaci érdekeltségét látja: „Főként a Cicero és a Monopol körüli új termékek tekinthetők egyértelmű jeleknek a reklámpiaci tevékenység erősítésére” – nyilatkozta Voss.

Németországban a Ringier a Cicerón kívül a Monopol művészeti magazint is kiadja a Juno Kunstverlagon keresztül. Bár nemrég az Axel Springer mindkét lap iránt érdeklődött, a tárgyalások szeptemberben véget értek.

A hírt a Médianéző nemzetközi sajtófigyelő szolgáltatásának köszönhetjük.

Új rekord a Sport TV-n

11 órája

November 17-én és 18-án összesen 8 magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája- és EHF-kupa mérkőzést közvetít a csatorna.

Visszatér Kálmán Olga

12 órája

Új közéleti műsor indul az N1TV-n Saller néven, amelynek első adásban Kálmán Olga, Havas Henrik, Bencsik Gábor, Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs és Balogh Gábor szerepel majd.