2012. február 16.

Erősödik az r-time tematikus portfoliója

Jelenleg 14 csatorna tartozik az összesített közönségarányt tekintve elsőszámú kábel portfolióba.

Jelenleg 14 csatorna tartozik az összesített közönségarányt tekintve elsőszámú kábel portfolióba.

Növelni tudta kábelportfoliója közönségarányát az r-time az elmúlt időszakban. A kereskedőház közlése szerint a 18-49 éves kereskedelmi célcsoportban a teljes napon elérték a 17,3 százalékos arányt az év eddig eltelt időszakában.

Ez annyiban is érdekes, hogy 2011-ben ez a mutató 15,7% volt, és ekkor a portfolióba még 16 csatorna tartozott, szemben a mostani 14-gyel. Az év végével a Cartoon Network és az Animax kerültek ki az r-time portfolióból.

A Cartoon Network az Atmediához került, amely a második legnagyobb kábelportfoliót értékesíti, az összesített közönségarányt tekintve. Az Atmedia 18 csatornás (idén ez már 20) portfoliója tavaly teljes napon, 18-49-ben 11,8 százalékos közönségarányt ért el. Az r-time gyűjtés szerint az év eddig eltelt hónapjában is ugyanekkora a tévés sales house részesedése.

Halottak hete a Hajnaliban

10 órája

A közmédia és a Hagyományok Háza közös műsora november első hetében mindenszentek ünnepére és a halottak napjára emlékezik. A zenei összeállításban az ünnephez illő dallamok szólalnak meg erdélyi vonósbandák előadásában.