2012. augusztus 10.

Esküvős valóságshow a Viasaton

Ősszel indul a Fátylat rá!, Horváth Éva és Müller Attila lesznek a műsorvezetők.

Ősszel indul a Fátylat rá!, Horváth Éva és Müller Attila lesznek a műsorvezetők.

Esküvői valóságshow-val jelentkezik ősszel a Viasat3, Horváth Éva és Müller Attila műsorvezetése mellett. A Fátylat rá! szeptember 2-ától kerül képernyőre, vasárnaponként. A lényeg az, hogy két házasulandó pár akar ugyanazon az esküvőn egybekelni, teljesen eltérő elképzelések mellett. A pároknak előzetesen egyezkedniük kell egymással, és az nyer, aki jobban tudja érvényesíteni a maga szempontjait.

A szereplőknek öt fontos pontban kell megegyezniük. Ez az öt pont a szertartás és a lagzi helyszíne, a ruha, a menü és a zene. A döntések sorozatán Horváth Éva és Müller Attila kíséri végig a játékosokat. Ha a párok végképp nem tudnak maguktól megegyezni, akkor a műsorvezetők próbatétel elé állítják őket, és különböző feladatok alapján dől el, ki nyeri a fordulót.

Az adásban a végső csavart a menyasszonytánc hozza. Az egyik főnyeremény ugyanis a két menyasszonytánc összege, a másik pedig meglepetés - amiről utólag még az is kiderülhet, hogy többet ér, mint amit a menyasszonyok összetáncoltak. Az első választás joga azé a páré, amelyik több ponton vitte át akaratát az alkuk során.