2012. március 23.

Esőerdőkkel bővült a Google Street View

Bejárhatjuk az Amazonas különleges, átlag ember számára aligha elérhető esőerdőit a Google segítségével.

A Google néhány munkatársa az Amazonas Sustainable Foundation-nel együttműködve tavaly augusztusban kezdett el képeket készíteni az Amazonas esőerdőiről, hogy aztán ezeket az egyébként védett, nehezen látogatható területeket a világon bárhol, bárki megcsodálhassa a Google Street View segítségével.

A cég bejelentette, hogy elkészültek a munkálatokkal és mostantól, az Erdők Világnapja alkalmából a folyókról, erdőkről, ott élő közösségekről készült lenyűgöző 360°-os felvételek már láthatóak a Google Térkép Street View funkciójának segítségével. Az internetezők virtuális hajóútra indulhatnak a Rio Negro-n, átevezhetnek a kisebb mellékfolyókra, beleshetnek az elárasztott erdőkbe, de akár a szárazföldön is túrázni indulhatnak, és meglátogathatják a helyi közösségeket.

Címkék: google

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.