A vadonatúj filmcsatorna a teljes család számára kínál szórakozást, tévépremierekkel és közönségkedvenc filmekkel. Az igazi moziélmény érdekében, az indulás hetében megszakítás nélkül sugározzák az esti nagyfilmet.

A Mozi+ a PRO4 csatorna helyén, teljesen megújult tartalommal és ehhez illeszkedő új arculattal várja a nézőket. A nagy amerikai filmstúdiókkal való hosszútávú szerződéseknek köszönhetően közkedvelt és színvonalas filmeket kínál, akár röviddel a mozibemutató után, így nem kell éveket várni a legnagyobb durranásokra.

A filmjeimmel mindig szórakoztatni szerettem volna az embereket, hogy ki tudjanak kapcsolni a mindennapok szürkeségéből. E mellett fontos, hogy érzelmeket váltsunk ki. Az lehet sírás-nevetés-félelem-szeretet, bármi, a lényeg, hogy hasson a nézőre az, amit lát. Ez a célunk a Mozi+ csatornával is. Premierek sorával készülünk és reméljük, gyorsan a nézők kedvencévé válik csatorna, ami érthető módon igazán közel áll hozzám

– mondta a médiaház közleményében Andy Vajna, a TV2 Csoport tulajdonosa.

A csatorna arculatát, szín- és formavilágát a TV2 Csoport kreatív csapata valósította meg, a legújabb trendeknek megfelelően. A filmek közötti eligazodást műfaj megkülönböztető ikonok segítik, eltérő módon jelölve például az akció, vígjáték, horror, animációs vagy éppen háborús filmeket. Ez az újítás a Mozi+ filmcsatorna weboldalán is megtalálható, a digitális műsorújságban szintén megjelennek a választást segítő grafikai elemek, sőt a látogatóknak arra is módjuk van, hogy a programkínálatot böngészve rászűrjenek a tizennyolc különböző műfaj valamelyikére.

A csatorna hivatalos oldala ezzel párhuzamosan más meglepetést is tartogat: a Mozi+ -on vetített filmek közül rendszeresen lesznek olyan alkotások, amelyek hét napig online is elérhetővé válnak a tv2csoport.hu/moziplusztv website-on.

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

20 órája

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.