2014. március 31.

Európa húzza a Discoveryt

Tematikai váltások lehetőségét pedzegette egy nyilvános beszélgetés során a Discovery Communications első embere a minap.

Tematikai váltások lehetőségét pedzegette egy nyilvános beszélgetés során a Discovery Communications első embere a minap.

David Zaslav arról beszélt: a társaság növekedését a Nagy-Britannián kívüli tevékenységek generálják; míg nyolc éve 100 millió, tavaly már egymilliárd dollár folyt be ezekből. Különösen az elmúlt négy évben szakadt meg a szekér a kontinensen; ekkor éves átlagban 20 százalékos volt a forgalombővülés.

A menedzser szerint „mély és agresszív” támadást intézhetnek egyes piaci szegmensek ellen, az Eurosport-bevásárlás révén pedig méretben is minőségben is gyarapodnak majd. Különösen, ha a nagy sportesemények mellett helyi tartalmak beszerzésével is erősítenék pozícióikat. Ehhez pedig akár máspiaci szereplőkkel tandemben is pályázhatnának licencekre.

Tippek az e-mailes átverések kivédésére

3 órája

A Telenor Magyarország is szembesült azzal, hogy a cég nevével visszaélve, csalók hamis fizetési felszólítást terjesztenek e-mailben, és így pénzt vagy személyes adatokat próbálnak kicsalni az emberektől.

A Bermuda-háromszög rejtélye a Spektrumon

3 órája

Számtalan tudományos és misztikus magyarázat napvilágot látott már, de mai napig nem lehet biztosan tudni, hogy mi történt a területen eltűnt repülőgépekkel, hajókkal, és a több száz főnyi személyzettel - áll közleményben.