2013. július 16.

Európa sávot szélesít

Nyitott kapukat döngetnek a szolgáltatók, amelyek nagyobb sávszélesség igénylésére bujtogatják az európaiakat – derül ki egy felmérés eredményeiből.

Nyitott kapukat döngetnek a szolgáltatók, amelyek nagyobb sávszélesség igénylésére bujtogatják az európaiakat – derül ki egy felmérés eredményeiből.

Az Eurobarometer adatai szerint ugyanis az európaiak 45 százaléka gondolkodik azon, hogy gyorsabb nethozzáférést igényel vagy a pörgősebb kapcsolat érdekében a szolgáltatóváltást fontolgatja. Ötből ketten nyilatkoztak úgy, hogy a nem megfelelő sebesség vagy az elégtelen letöltési kapacitás számukra megnehezíti az online tartalmakhoz férést.

Fele ekkora azoknak a tábora, akik arra panaszkodtak, hogy mobilkapcsolatuk nem elég gyors, esetleg blokkol bizonyos tartalmakat. A váltás akadályaként ugyanakkor sokan azt említették, hogy – különösen a több szolgáltatásra csomagban előfizetők számára – nehézkes az érkező ajánlatok összehasonlítása.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

10 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

16 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.