2012. április 09.

Eurosport: öt karika, 3D

A célközönség méretéhez képest bőséges háromdimenziós olimpiai kínálattal készül a londoni világjátékokra az Eurosport. És már partnerre is leltek.

A célközönség méretéhez képest bőséges háromdimenziós olimpiai kínálattal készül a londoni világjátékokra az Eurosport. És már partnerre is leltek.

Saját 3D-csatorna híján ugyanis máshol teszik láthatóvá a terméket – mégpedig a Sky speciális tévéadóján. "Évek óta innovatívan kínáltuk a legjobb sporteseményeket nézőinknek élőben. A londoni játékok közvetítése pedig felejthetetlen élményt adhat a brit nézőknek, hiszen újszerűen láthatják a hazai eseményt" – mondta Jean Thierry Augustin, a Eurosport fejlesztési, terjesztési és jogszerzési ügyekben illetékes igazgatója.

A Sky 3D-s szolgáltatásához jelenleg negyedmillió háztartás fér hozzá Nagy-Britanniában. Az opció népszerűsítése érdekében azonban a nyári olimpia idejére ingyen részesülhet a mintegy százórányi élményben mindenki, aki előfizetője a Sky HD+-csomagnak.

Legendás rockerek A Dal színpadán

14 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

15 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.