2016. április 29.

Eurosport: snooker mindörökké

Legalábbis a következő tíz esztendőben; a csatorna leszerződött az összes nagy torna, köztük a vébé közvetítésére a 2025/26-os évadig.

Az Eurosport, a Snooker Világszövetség és az International Management Group bejelentése a meglévő megállapodás kiterjesztése a Snooker World Tour 18 állomására érvényes televíziós és digitális közvetítési jogokkal az Eurosportra és az Eurosport Playerre, a csatorna élő- és digitális platformjára. A megállapodás megerősíti az Eurosport pozícióját a snooker otthonaként Európában, és lehetővé teszi, hogy a rajongók élőben követhessék a sportág legnagyobb, legizgalmasabb eseményeit - közölte a társaság.

Ezek a sportesemények Európa 54 piacán kizárólag az Eurosporton lesznek elérhetőek. A rajongók az élő közvetítések mellett a sportág legnépszerűbb játékosaitól és személyiségeitől kaphatnak háttérinformációkat. Mindezek mellett az Eurosport Playeren az érdeklődőknek lehetősége lesz kiválasztania több kamera felvételeiből, hogy melyik mérkőzést szeretnék figyelemmel kísérni.

A snookernek sok lelkes rajongója van, és a sportág az első, 2003-as közvetítés óta jelentős szerepet kap az Eurosport műsorán. Az Eurosport fontos partnerként azóta segíti a sport népszerűsítését Európa-szerte - hangsúyozta Peter Hutton, az Eurosport vezérigazgatója.

A Discovery tulajdonában lévő Eurosport a legnagyobb sporteseményeken keresztül köti össze a rajongókat és sportolókat. Az Eurosport 1, Eurosport 2 és Eurosportnews összesen 243 millió kumulatív előfizetőt ér el Európa, Ázsia, Afrika és a Közel-Kelet 99 országában. Az Eurosport.com az európai kontinens első számú sporthonlapja, havonta több mint 23 millió egyedi látogatóval. Az Eurosport Player teljes körű hozzáférést kínál a legnagyobb sporteseményekhez bármilyen eszközön, bármikor, összesen 52 országban. Az Eurosport Event a nemzetközi sportesemények promóciójának és menedzselésének specialistája.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

10 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

16 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.