2013. január 29.

Ezt nézhetjük az RTL-en

Új műsorok érkeznek, mind az RTL Klubra, mind az RTLII-re. Még több reality és nativ HD-s főcsatorna vár ránk.

Új műsorok érkeznek, mind az RTL Klubra, mind az RTLII-re. Még több reality és nativ HD-s főcsatorna vár ránk.

Jó évet zárt az RTL-csoport - derült ki a médiacég szezonnyitó sajtótájékoztatóján, ahol elmondták: az RTLII október 1-jei indulásakor 1 millió háztartásra rúgó lefedettsége mostanra 1,9 millióra nőtt, ami 6 millió potenciális nézőt jelent az RTL Klub "kistestvérének".

Idén új sajátgyártású műsorok érkeznek az RTLII-re. Március 9-én startol a Szombat Esti Láz új szériája. A táncos show-t Lilu és Csonka András vezeti, a zsűrit Esztergályos Cecília, Keleti Andrea, Szirtes Tamás és Tihanyi Ákos alkotja.

Segítség, bajban vagyok! címmel hétköznap esténként egy újabb konstruált reality típusú műsort kerül képernyőre. Az adások két probléma halmazzal foglalkoznak: jogi esetekkel és pszichológiai szempontból problémás helyzetekkel.

Csütörtök esténként Gazdálkodj okosan! címmel egy olyan heti magazin kerül képernyőre, amely nehéz helyzetben lévő szereplők, családok bevonásával konkrét segítséget, gazdasági és életvezetési tanácsokat, túlélési stratégiákat vázol fel.

Február 22-től Istenes Bence műsorvezetésével indul a Péntektől péntekig című műsor. Ebben az RTL Klub és az RTL II magazinműsoraiból összeválogatott riportokat láthatnak a nézők hétről-hétre összegyűjtve.

Sorozatok is érkeznek az RTL II képernyőjére. Jön a Homeland-A belső ellenség, az új Dallas első évadának vetítése után a második évad, amelyben hat epizód erejéig még Larry Hagmant is láthatjuk. Bud Spencer főszereplésével pedig a Nincs kettő séf nélkül kerül adásba.

Az RTL Klubon szintén új sorozatok érkeznek: a Hatalom hálójában, a Grace Klinika új szériával jelentkezik. E héten indul a Zöld íjász, majd érkezik a Transporter, Jean Reno Jo Le Grand című sorozata, a Ture Justice és a The Following.

Az RTL Klubon február 11-étől jelentkezik az Éjjel-Nappal Budapest című napi sorozat. A produkció szintén a konstruált reality műfajába tartozik, azaz megírt történetről van szó, amelyben amatőr szereplők játszanak. A sorozat egy trendi budapesti apartmanban játszódik, amely nyolc fiatalnak ad otthont.

Az RTL Klub február 11-én megkezdi HD adását. A főműsoridő növekvő részében úgynevezett nativ HD (azaz nem felkonvertált) műsorokat sugároznak majd. Így jelentkezik majd az Éjjel-Nappal Budapest, a Híradó, a Fókusz, a Reflektor, a Házon kívül és a XXI. század. Feburár 18-tól pedig a Barátok Közt is nativ HD epizódokkal jelentkezik.

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

2020. október 22.

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.