2012. január 03.

Facebook és ezotéria a Sanomától

A fizetős iPhone applikációt 0,79 euróért lehet megvenni, de van belőle ingyenes próbaverzió is.

A fizetős iPhone applikációt 0,79 euróért lehet megvenni, de van belőle ingyenes próbaverzió is.

Új fizetős - így reklámmentes - alkalmazással jelentkezett a Sanoma Media mobilmédia-üzletága. A Friend-O-Meter Prot az iPhone-tulajdonosok tudják letölteni 0,79 euróért, illetve van belőle ingyenes próbaverzió is.

Az app a közösségi médiát keresztezi az ezotériával, azaz napi szinten megnézhetjük például, hogy az ismerőseinkkel mennyire vagyunk üzleti és érzelmi szempontból összhangban, milyen a bioritmusunk vagy a horoszkópunk, illetve naponta jelentkezik az app "személyre szabott" tanácsokkal. A kapott "eredményeket" meg lehet osztani másokkal emailben vagy a közösségi oldalakon is.

Legendás rockerek A Dal színpadán

2 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

2 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.