2011. május 16.

Facebook integráció a CitroMailben

Az alkalmazással a hagyományos és közösségi kapcsolattartás egy felületről intézhetőségét célozta meg a Sanoma webmail szolgáltatása.

Az alkalmazással a hagyományos és közösségi kapcsolattartás egy felületről intézhetőségét célozta meg a Sanoma webmail szolgáltatása.

Egy Citroface néven futó alkalmazás révén integrálta felületébe a Facebookot a CitroMail. A Sanoma webmail rendszere jelenleg 1,6 millió felhasználóval rendelkezik, akik az új szolgáltatás révén egy felületről e-mailezhetnek és posztolhatnak, lájkolhatnak, kommentelhetnek a Facebookon. A cég közlése szerint az indulást követően több mint 10 ezer felhasználó aktiválta az alkalmazást.

A mostani fejlesztés egyébként nem az első, amely választ kíván adni a közösségi média előretörésére. Már korábban beépítették a Közösségi mappa funkciót, amely egy könyvtárba rendezi a különböző közösségi oldalak, fórumok értesítő üzeneteit. Ez utóbbi funkció felhasználóinak száma jelenleg 675 ezer felett van.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

10 perce

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.

″Az Index marad, ami volt″

17 órája

Évek óta a frontvonalban érezzük magunkat. Mint egy világháborúban. Hol a Vörös Hadsereg söpör át rajtunk, hol a Wehrmacht, mi meg csak kapkodjuk a fejünket - kezdik a szolgálati közleményüket.