2012. augusztus 03.

Facebook open graph alkalmazás a Nosaltytól

A „cook” az új like?

A „cook” az új like? A NoSalty.hu - elsőként Magyarországon - elindította receptekhez kapcsolódó Facebook open graph alkalmazását

A receptoldal felhasználói az alkalmazás révén megmutathatják Facebook ismerőseiknek, barátaiknak, hogy mik a kedvenc NoSalty receptjeik és melyeket tervezik elkészíteni. Augusztus 1-jével a következő Facebook open graph tevékenységek lettek elérhetőek az oldal receptjei között barangolva (egyelőre a Facebook lehetőségeihez mérten angol nyelven): „saved”, amely a recept receptkönyvbe mentésekor és a „cooked”, amely a recepteknél található elkészítem gombra kattintva jelenik meg a Facebookon a felhasználók ismerőseinek üzenőfalán illetve a jobb felső tevékenység panelben receptképpel és linkkel. A Facebook által elfogadott akciógombok azon regisztrált NoSalty felhasználóknak a tevékenységét követik, akik Facebook felhasználójukkal bejelentkezve válogatnak a NoSalty.hu-n az étvágygerjesztő fogások között. A fejlesztéshez kapcsolódóan a NoSalty.hu regisztráció is megújult és még könnyebbé vált a nemrég bevezetett Facebook login használatával.

 

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.