2012. április 26.

Fanyalognak a 3D-től britek

A mobiltévé és a műsorappok sem hozzák lázba a fogyasztókat.

A mobiltévé és a műsorappok sem hozzák lázba a fogyasztókat.

A Freeview digitális földfelszíni platform kétezres mintán végzett felmérése szerint a szigetország polgárainak alig 19 százalékát hozza lázba az új technológia. Ezzel egy nyolcas listán csak a hatodik helyig tudta felküzdeni magát a 3D.

A legnagyobb lelkesedést a lekérhető szolgáltatások váltották ki, ezek 62 százalékot kaptak, hárommal többet, mint az előválogatott on-demand. A dobogóra jutott még – minden második válaszadó "voksát" besöpörve az adás előre- és/vagy visszatekerésének lehetősége.

A háromdimenziós technológiánál is kisebb közfigyelemre a kutatás szerint csak a mobiltévé, illetve az okostelefonos-táblagépes műsorappok számíthatnak. Előbbit 15, utóbbit 6 százalék ikszelte be.

Legendás rockerek A Dal színpadán

8 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

9 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.