2012. április 26.

Fanyalognak a 3D-től britek

A mobiltévé és a műsorappok sem hozzák lázba a fogyasztókat.

A mobiltévé és a műsorappok sem hozzák lázba a fogyasztókat.

A Freeview digitális földfelszíni platform kétezres mintán végzett felmérése szerint a szigetország polgárainak alig 19 százalékát hozza lázba az új technológia. Ezzel egy nyolcas listán csak a hatodik helyig tudta felküzdeni magát a 3D.

A legnagyobb lelkesedést a lekérhető szolgáltatások váltották ki, ezek 62 százalékot kaptak, hárommal többet, mint az előválogatott on-demand. A dobogóra jutott még – minden második válaszadó "voksát" besöpörve az adás előre- és/vagy visszatekerésének lehetősége.

A háromdimenziós technológiánál is kisebb közfigyelemre a kutatás szerint csak a mobiltévé, illetve az okostelefonos-táblagépes műsorappok számíthatnak. Előbbit 15, utóbbit 6 százalék ikszelte be.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

1 órája

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

3 órája

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.