2010. november 30.

Fejlesztett a TV2

„Kiterjesztett valóság” és mobil applikációk – ezek a TV2 legújabb fejlesztései. Minden, Magyarországon népszerű platformon jelen lenni.

„Kiterjesztett valóság” és mobil applikációk – ezek a TV2 legújabb fejlesztései.

A tv2.hu megújulása óta, vagyis 10 hónap alatt megsokszorozta eredményeit: az egyedi látogatószám, a videó megtekintések és a beágyazott videókkal elért közönség is megduplázódott. A regisztrált felhasználói bázis ez alatt a 10 hónap alatt a négyszeresére, 160 000-re nőtt és jelenleg is heti 4000 új felhasználóval bővül – közölte a társaság.

Hatalmas mennyiségű professzionális mozgókép tartalom - 64 000 kategorizált, leírással rendelkező videó - érhető el a tv2.hu-n és 10 hónap alatt 3000 Tények cikk és több mint 1100 nézői videó, valamint több mint 200 galéria és 7000 kulisszafotó került fel az oldalra - írják.

Közlésük szerint a TV2 idei céljai között szerepelt az is, hogy szeretne minden Magyarországon népszerű platformon jelen lenni. Ennek elérésére olyan mobil applikációkat fejlesztett ki, amely lehetővé teszi a TV2 összes online tartalmának elérését. A Nokia N8-ra fejlesztett WebTV widget mellett immár Android operációs rendszerrel ellátott mobilon és iPhone-on is hamarosan elérhetőek a tv2.hu tartalmak. Természetesen ezen a területen is tovább folynak a fejlesztések: a következő cél, hogy 2011 tavaszára a felhasználók már az élő streameket is nézhessék a fent említett platformokon is.

 

Hamarosan Debrecenben is elindul a Taxify

13 órája

Már toborozza a sofőröket a Taxify és pár héten belül indul a szolgáltatás tesztüzeme Debrecenben - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.