2014. augusztus 14.

Felelős médiahasználatért kampányol az Ebola Play is

Fiatalokat megszólító online pályázatot indított a Médiaunió az Ebola Play segítségével, a felelős médiahasználatról szóló kampány részeként.

Fiatalokat megszólító online pályázatot indított a Médiaunió az Ebola Play segítségével, a pályázat a felelős médiahasználatról szóló kampány részeként indult.

A felelős médiahasználatról szóló, első kampányszakaszban szülőket célzó ATL kampány augusztus 11-től egy fiataloknak szóló online kampánnyal egészül ki. A játék október közepéig tart, és célja, hogy a médiahasználat kreatív oldalát, pozitívumait, lehetőségeit is bemutassa: a fiatalok fotókon, videókon mutathatják be, mit jelent számukra a kreativitás. Az applikációt az Ebola Play készíti a Médiaunió Alapítvány idei kampányának részeként. A kampány a Facebookon a Neked 8 oldalon, a pályázat a Nekemnem8 applikáción keresztül érhető el.

„Újdonság, hogy az online kampányhoz a Médiaunió média-tagjai és partnerei többnyire saját Facebook-felületeikkel is hozzájárulnak, amire eddig nem volt példa” – mondta Hargitai Lilla, a Médiaunió Alapítvány ügyvezető igazgatója. „Az ATL eszközökön ősztől induló 2. kampányszakaszban a kampányoldallá alakított www.mediaunio.hu oldalon túl az FB oldalon folyó játékra is felhívjuk a figyelmet.”

Új rekord a Sport TV-n

3 órája

November 17-én és 18-án összesen 8 magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája- és EHF-kupa mérkőzést közvetít a csatorna.

Visszatér Kálmán Olga

4 órája

Új közéleti műsor indul az N1TV-n Saller néven, amelynek első adásban Kálmán Olga, Havas Henrik, Bencsik Gábor, Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs és Balogh Gábor szerepel majd.